Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008

Έλα!



και μισώ την τόση ελευθερία...

Χειρότερη τιμωρία από το να με πνίγουν δεν υπάρχει. Δεν το επιτρέπω σε κανέναν. Φεύγω. Πάντα! Έτσι και τώρα. Είπα να την κάνω, πριν σε μισήσω που δε μ' αφήνεις να πάρω ανάσα.

Κι ήρθε αυτός ο στίχος..

Έλα... και μισώ την τόση ελευθερία..

Ώρες ώρες φοβάμαι πως μεγαλύτερη ελευθερία από το να ακούς την καρδιά σου και να μην την μπλοκάρεις όταν πάει να νιώσει δεν υπάρχει. Και λέω φοβάμαι, γιατί νομίζω εδώ και χρόνια με έχουν κάνει να γυρίσω την πλάτη στις επιταγές της.

Και σε χρειάζομαι γιατί φροντίζεις να μου κρατάς το χέρι όταν πάω να το βάλω στα πόδια κάθε φορά που προσπαθεί να μου μιλήσει..

5 σχόλια:

Unknown είπε...

ως γνωστόν, εκφράζομαι μέσα από στίχους..έτσι κι εδώ...:
"εδώ που είμαι δε με φτάνεις, ούτε με μάτια ούτε με χέρια, ούτε τη σκέψη σου αν μου στείλεις, δεν θα μπορέσει να με βρει..τίποτα δεν μπορείς να κάνεις,έχω χαθεί στα καλοκαίρια, και από τη δύση αν ανατείλλεις, δεν έρχομαι ξανά εκεί..."

όποιος μπορεί να το πει και να το πιστεύει βαθιά, έχει κερδίσει την υγειά του... :-)

mari(z)a είπε...

χμ...
και μονο που θα σκεφτει να το πει νομιζω πως δε θα το εννοει...
οταν δεν πονας δεν ασχολεισαι..νομιζω, παρ' όλα αυτα
καλησπερα, φιλεναδα μου αγαπημενη

όμορφο βράδυ νά' χουμε κι αποψε;)

Unknown είπε...

ίσως και να επιμένει ο άλλος, και να του εξηγεί...ποιος ξέρει τι είχε στο νου του ο Οδυσσέας Ιωάννου όταν το έγραφε...σ' αυτό πάντως έχεις δίκιο, όταν δεν πονάς, δεν ασχολείσαι...ή προσποιείσαι πως δεν ασχολείσαι... ;-)

πολλές καλησπέρες!!

Unknown είπε...

ξέχασα να σημειώσω πως παρατηρώ ότι μοιάζουμε...ΤΡΑΓΙΚΑ!!! είμαστε και οι δυο...παραδείγματα προς αποφυγή όσον αφορά στον "τόμο" των σχέσεων.......:-))

mari(z)a είπε...

αλοιμονο μας τοτε...
δε βαριεσαι! για όλους υπαρχει μια θεση..απλα η δικη μας ισως να'ναι ελαφρως πιο άβολη!
θα ανταπεξελθουμε!!!



προσυπογραφω;)